• 01
  • 02
  • 03
  • 04
  • 05
  • Hitzound meet 24 uur per dag de Airplay van 3FM. Check elke week hier een overzicht van de meest gedraaide singles bij het radio station met de nieuwste hits. Daarnaast vind je elke dag op Hitzound de 3FM Dag Top 5 met de meest gedraaide hits van die dag!
  • Volg jij ook de Amerikaanse Hot 100? Dan ben je hier bij Hitzound aan het goede adres! Check hier elke donderdag de kakelverse Amerikaanse singles chart voor de volgende week. Volg de nieuwste ontwikkelingen hier, want je weet : Hitzound brengt jou de Hitz Of Tomorrow!
  • Volg jij ook de Britse Top 100? Dan ben je hier bij Hitzound aan het goede adres! Check hier elke zondag de kakelverse Engelse singles chart voor de komende week. Volg de nieuwste ontwikkelingen in Groot Brittannië hier, want je weet : Hitzound brengt jou de Hitz Of Tomorrow!
  • Hitzound brengt jou dagelijks kakelverse nieuwe internationale single releases. Het gaat hierbij om singles die zullen worden uitgebracht op de Nederlandse markt. Check alle bevestigde nieuwe single releases ook wekelijks in het week overzicht. Elke maandag levert Hitzound je een zo compleet mogelijk overzicht van wat er gaat worden uitgebracht. We brengen jou de Hitz Of Tomorrow!
  • Hitzound levert jou dagelijks de nieuwste single releases en daarbij is er ook veel aandacht voor Nederlandse producties, die kans maken op een notering in de Nederlandse single charts. Check hier dagelijks de nieuwste reviews. Elke week vind je bij Hitzound een overzicht van wat er allemaal aan (inter)nationale singles wordt uitgebracht voor de Nederlandse markt. Hitzound levert jou de Hitz Of Tomorrow!

Racoon - Shoes Of Lightning

Met de single “Oceaan” is de Zeeuwse band Racoon hard op weg het succes van hun grootste hit “No Mercy” (2011)te gaan overtreffen. Dat nummer werd bekroond met een gouden single. Met hun eerste Nederlandstalige hit “Oceaan” stond Racoon maar liefst 47 weken genoteerd in de Single Top 100 en duikt nog altijd op in de I Tunes Top 100. Racoon komt met een nieuwe single en het wordt een bijzonder nummer. De song wordt het thema nummer voor Serious Request 2013 en het Rode Kruis!

De single krijgt de titel “Shoes Of Lightning”mee. Bart van der Weide meldt : "Het is een ontzettend goed doel waarvoor we schrijven.” Dit jaar staat het Glazen Huis , waar drie DJ`s van 3FM zich een week voor de Kerst laten opsluiten, in de Friese hoofdstad Leeuwarden. Het thema waar Serious Request zich dit jaar voor gaat inzetten is het zorgen schoon drinkwater voor kinderen in de Derde Wereld landen. Volgens het Rode Kruis sterven jaarlijks ruim 800.000 kinderen door diarree, als gevolg van gebrek aan schoon drinkwater, zeep en toiletten. Aan de nieuwe single wordt nog volop gewerkt!